Utvida styrekurs

Til høsten inviterer Næringshagene i Hardanger, Ullensvang og på Voss til et helhetlig program der måler er å lære mer om «hva som skal til for at virksomheten skal blomstre»

Styreleder for StyreAkademiet Norge og styremedlem i StyreakAdemiet Vestland, samt rådgiver i ADI Rådgivning as, Victor Jensen, vil være kursleder for opplegget.

 

Det er for lenge siden slått fast at virksomheter som blomstrer er alle preget av profesjonalitet i eierskap, styre og ledelse. I virksomheter som alle vokser og gjør det godt over tid, er disse unike rollene og ansvarsområdene tydeliggjort og forstått. Og selv om en og samme person ofte bekler flere av disse rollene, så klarer man å skille det ene fra det andre, og håndtere de samlede ansvarsområdene på en god måte.

 

Utbytte for den enkelte
Som eier vil du i denne seminar-rekken lære å skaffe deg de rette, eksterne samarbeidspartnere, bli tydelig som eier og blant annet få på plass det rette styret og den rette eierstyringen inn mot styret. Om du deltar og ikke eier selv, lærer du å håndtere eierne på rett måte. Er du styreleder eller styremedlem vil du gjennom seminaret utvikle deg som styremedlem, og være med på å bygge det verdiskapende styret. Et styre som makter å levere i tråd med eiers krav og forventning, og som støtter og utfordrer daglig leder og virksomheten på rett måte. I sum svært viktig bidrag til å få virksomheten til å blomstre. Er du daglig leder eller ansatt i administrasjonen vil du få dypere innsikt, større forståelse og mer kunnskap knyttet til eierskaps- og styre-utfordringer. Du vil bli bedre til å håndtere styresakene inn mot styret, og til å få gjennomført virksomhetsstrategien og de øvrige føringer og beslutninger som kommer fra styret.Dato for samlingene:

 • 14. september Hardangerfjord Hotel, Øystese
 • 27. oktober Quality Hotel Vøringfoss
 • 6. desember Strand Hotel, Ulvik
 • 21. januar 2022 Scandic eller Park hotel, Voss

 

KL. 08.30 – 16.00

Pris: Kr 5000,- for medlemsbedrifter Kr 8000,- for andre.  Pr person for hele programmet, inkl. lunsj og møtemat

Ditt bidrag: Arbeid med egen bedrift/evt styre mellom samlingene. Energi, motivasjon, lære- og arbeidslyst.

Løpende bindende påmelding (første til mølla prinsipp).
Påmeldingsfrist snarest.

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

06 des 2021 - 21 jan 2022
Ongoing...

Tid

08:30 - 16:00

Stad

Quality Hotel Vøringfoss
Eidfjord

Arrangør

Næringshagen i Hardanger, Voss og Ullensvang

Neste Arrangement